مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه

جناب من ی 206 اس دی به ی شخص در نمایشگاه فروختم مبلغ کل معامله 499میلیون بودش که 200میلیون نقدا دریافت کردم299میلیون چک 45روزه دریافت کردم بعداز 45 روز چک پاس نشد ودوباره آمد گفت این چک و بده ی چک یک ماه جدید بدم بهت سودشم میدم من گفتم اگه این چک پاس نشد چی گفت هر چی بهت دادم به اونوان پیش پرداخت برای شما به عنوان ضرار و زیان گفتم بس باخت خودت اینو داخل قول نامه بنویس و جلوش امضا و اثر انگشت بزن و ایشون نوش و امضا اثر انگشت زد یک ماهه بد دوباره چکش پاس نشد ماشینم نیاورد و من اقدام کردم برای توقیف پلاک و خودرو رو خوابوندم وآمد داخل کلانتر نوشت من نسبت به این خودرو هیچ ادعایی ندارم و خودرو رو تحویل من دادن حالا لاشه چکهاشو بهش دادم ولی از سامانه صیاد به نامش نزدم آلان به گوشم رسیده میخواد بره شکایت کنه وگیر داده چکهارو بزن بنامم منم گفتم بیا ی رسید بده که هیچ گونه عدعایی نسبت به اون معامله نداری میخواستم ببینم تویه رسید از چه متنی استفاده کنم بهتره

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید پشت هردو مبایعه نامه نوشته شود این معامله با رضایت طرفین در تاریخ ...در حضور ....و ..... اقاله شد