مشاوره حقوقی رایگان - سفته

بنده 50 میلیون سفته طلب داشتم و جلب هم کردم با صیانت جواز کسب بیمه پدرش اومد بیرون و اعسار زد و اعسار هم رد شد و تجدید نظر هم رد شد الان باید دوباره جلب کنمش یا از طریق جواز پدرش به پولم میرسم . آیا اصلا میتونم پولمو بگیرم .به من میگه که میرم زندان و دوباره اعسار میزنم ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.مجددا از طریق پدرشان تحویل داده میشوند. ولی اگر نپردازند زندان میروند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید تا به ضامن اخطاریه ارسال یشه