مشاوره حقوقی رایگان - لغو معاف از رزم اعصاب و روان

سلام دوستان وقت بخیر .بنده رو به خاطر اضطراب جزئی اختلال اضطراب زدن تو کمسیون میخوام اعتراض کنم میگن که جلوی سایت سامانه جامع کمسیون پزشکی از وقتش گذشته نمیتونی اعتراض کنی .9 ماه خدمتم کلا و از زمان کمسیون الان 6 ماه و 10 روز میگذره .میگویند حداکثر تا 6 ماه اول میتوانستی اعتراض کنی به نظر کمیسیون .تا دوباره بتونی به کمیسیون بریی .بخدا خیلی ذهنم درگیره .من الان حالت روحیم خیلی خوبه نمیخوام معاف از رزم اعصاب و روان شم و راحت خدمت میکنم . و خودمم فرزند ایثارگر هستم و لیسانس حسابداری خوندم و کارم حاضر هست برای استخدام .نگران سرنوشت و اینده شغلی و اجتماعی خودم هستم .طورخدا راهنماییم بکنین چطور بتونم جلوی سایت باز بشه .و بتونم از حقم دفاع کنم .دستم خیلی سرد شده برای خدمت .با این وجود دیگه توان خدمت ندارم .

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه مقاله شیر تا پیاز معافیت را که بنده در همین سایت دادراه قرار داده ام مطالعه کنید اگر افاقه نکرد مشاوره حضوری یا تلفنی هماهنگ کنید