مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

سلام
من زمینی درچمستان خریدم که برای گرفتن سند به ثبت مراجعه کردم .گفتند برای زمین مشاع سند نمی‌دهند. املاکی که زمین را از آن خریدم به هیچ وجه همکاری نمی‌کند.
تازگی متوجه شدم که این زمین قبلا به شخص دیگری توسط یکی از فرزندان صاحب زمین فروخته شده یعنی فروش مال غیر انجام داده
من ساکن تهرانم آیا باید حتما از چمستان اقدام به شکایت کنم یا از تهران میتوانم .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
در دفتر خدمات قضایی تهران میتوانید شکایت خود را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
دادگاه چمستان میتوانید از طریق تهران شکایت نمایید اما چمستان رسیدگی می‌نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
شکوائیه یا دادخواست تخصصی خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تهران به ثبت برسانید لکن دادگاه چمستان صالح به رسیدگی است. با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید.