مشاوره حقوقی رایگان - تصرف حیاط خلوت ساختمان

باسلام احترام خداقوت توفیق الهی به حضرات سوال قانونی حقوقی و کیفری
1 استفاده از محل پارکینگ از طرف واحد همکف یعنی پیلوت که درب اصلی از مسیر دیگر بسته و از داخل همکف به پارکینگ درب بازکردن و به تصرف آوردن
2 اپارتمان ازقسمت پشت ساختمان دارای 2در4 حیاط خلوت دارد که در تصرف طبقه همکف میباشد لذا در قسمت خلوت ساخت درب قسمت به حمام و سرویس بهداشتی نموده است که ازطرفی بالای طبقه ها هیچ کدام ضربی یا سقف تراز ندارد
3 ازطبقه اول ازداخل دیوار شکافته و روی سقف حمام همکف انباری احداث کرده وبه داخل واحد هم یک درب گذاشته شده حال نسبت به تصرف و ساخت و متراژ اضافه بنا به واحد طبقه اول هم اضافه شده تکلیف چیست ازچه عنوان و کلامت قانونی می‌شود کاربرد غیرمجاز عدوانی خیانت لطفا راهنمایی بزرگواران درپناه حضرت حق باشید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید
و سپس با توجه به موضوع دادخواست مناسب اقامه نمایید
و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول به شهرداری مراجعه کنید تا بیایند بازدید کنند
بعد استشهادیه تهیه کنید
بعد بهش اظهارنامه تخریب بدهید بعد شکایت تصرف عدوانی مشاعات