مشاوره حقوقی رایگان - شخصی شکایت کرده که پول به حساب شما اومده

سلام..چندروز قبل حسابهام بسته شد.رفتم بانک گفتن آگاهی بسته.پیگیرشدم...یه بنده خدایی شکایت کرده که سال97 مبلغ 180میلیون ازحساب بنده به حساب شما اومده..زنگ زدم به طرفی که شکایت کرده که جریان روبپرسم..طرف میگه جنابعالی توی سایت شرط بندی برنده شدید وازحساب من مول برداشت کردن وبه حساب شما ریخته شد..الان سال 1402..سال 97 کجا وسال 1402کجا..میخوام بدونم من چکارباید بکنم...درحالی که من رفتم پرینت گرفتم...بنده همچینین کاری نکردم..خواهشا راهنمایی کنیدکه چکارکنم من.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مدارک و مستندات را دردادگاه ارائه واز خود دفاع کنید. جلسات رسیدگی در آینده به شما ابلاغ میگردد

غلامرضا عطاردی قلعه جوق

جناب آقای غلامرضا عطاردی قلعه جوق :

سلام بزرگوار
به شعبه رسیدگی کننده مراجعه و درخواست نمایید تحقیقات از ئپلیس فتا انجام شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
قمار و شرط بندی جرم است
اگر مبلغی متعلق به دیگران به حساب شما واریز شده باشد شما مسئولیت خواهید داشت و