مشاوره حقوقی رایگان - مختومه پرونده

سلام پرونده من کلاهبرداری بود کیفری 65 میلیون جریمه شده بودم بعد تخفیف مجازات ماده 483 دادم قاضی پرونده را دیده بود 65م شد 7م میلیون بخاطر این پولو زود دادم شد 5600م شده دیروز بعد پرونده بنده در سنندج بود اجرای احکام کسی را نداشتم بره پولو بده تا حسابهایم باز بشه کارمنده اجرای احکام گفت شماره کارت خودمو میدم بریز من هم 5600م ریختم بعد از یک ساعت حسابهایم باز شد بعد گفت پرونده بسته شده من چکار کنم تا بدون پرونده بسته شده ومن هم اون پولو جریمه را دادم میشه راهنمایی کنی ممنون میشم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. معمولا وقتی رفع مسدودی گردیده یعنی مبلغ جریمه پرداخت و پرونده مختومه شده است. برای کسب اطمینان بیشتر میتوانید حضورا به شعبه مراجعه کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به علت اینکه رفع مسدودی از حساب بانکی به وقوع پیوسته است بنابراین پرونده مختومه شده است.
شما می‌توانید با مراجعه به سایت عدلیران با وارد شدن در سامانه اطلاع‌رسانی از روند پرونده از مختومه شدن پرونده خود اطلاع کسب کنید.