مشاوره حقوقی رایگان - ابطال شناسنامه

سلام سوالم این بود که خانمی بدون اجازه همسر سابقش رفته شناسنامه اصل فرزند مشترک را باطل و شناسنامه المثنی گرفته و به دروغ خود را سرپرست فرزند معرفی نموده است حالا این اقا میتواند این المثنی را باطل کند و طرح دعوی بسبب کذب سرپرست بودن نسبت به خانم در مراجع قضائی نماید درضمن این فرزند تاسن 7 سالگی حضانتش با مادر بوده و الان این فرزند هشت سال ونیم میباشدو هنوز خانم حتی از ملاقات فرزند با پدرش جلوگیری میکند و در این مورد اقا شکایت نموده و حتی این فرزند پدرش را فقط از لحاظ قیاقیفه میشناسه یعنی این خانمه این اجازه رو به هیچ عنوان نمیدهد انها تنها باشند شکایت هم که شده رفته شورا وهیچی به هیچی . ممنون میشم که پاسخ دهید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل اقدام و پیگیری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا حضانت با پدر است می‌تواند فرزند خود را در اختیار داشته باشد