مشاوره حقوقی رایگان - بعد درخواست تامین دلیل و اعلام نظر کارشناس

سلام و عرض ادب
چند سال است آپارتمانی خریداری کردم که واحد همکف حیاط مشاعی را دیوار کشیده و راه ورود به حیاط را مسدود کرده . به شورای حل اختلاف درخواست تامین دلیل دادم و کارشناس مراجعه و بازدید و نظرشان را اعلام کردن ، حالا بعد از این من باید چکار کنم‌،
آیا باید درخواست قلع و قمع دیوار ، خلع ید بدهم . به کجا درخواست بدم‌؟
و هزینه های دادرسی و غیره را چطور از خوانده وصول کنم‌؟
ممنون از لطف شما .

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

قلع‌و قمع مستحدثات و اعاده به وضع سابق بعلاوه‌خسارات دادرسی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سند مالکیت دارید بله طبق نظر کارشناس دادخواست با همین عنوانی که گفتید باید دهید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله.
هزینه ها بعد از محکومیت قطعی دررای لحاظ میگردد.