مشاوره حقوقی رایگان - هزینه دادرسی

با سلام و خسته نباشید. شخصی از من تهمت دزدی زده بود ولی ثابت نکرد. بعدا من شکایت کردم چون بلد نبودم چجوری تهمت زدنش را ثابت کنم با یکبار وکیل گرفتن تبرعه شد الان رفته تو شورا تقاضای هزینه دادرسی کرده. من چکار میتونم بکنم ممنون میشم اگر کمکم کنید

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

شما هم تقاضای خسارات بابت پرونده سرقت مطرح کنین

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

شما نیز مطالبه هزینه دادرسی پرونده سابق را از باب خسارات وارده بنمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید و شما نیز می توانید مطالبه خسارت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما نیز مطالبه هزینه دادرسی پرونده سابق را از باب خسارات وارده بنمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما هم متقابلا شکایت هزینه دادرسی کنید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

دعوی تقابل بابت هزینه دادرسی پرونده سابق مطرح کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شما نیز از وی مطالبه خسارت بابت هزینه دادرسی پرونده سابق بنمایید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما نیز متقابلاً بابت هزینه دادرسی پرونده سابق طرح دعوا نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دعوا ایشان به درستی مطرح شده است .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما شکایت خود را به صورت اشتباه مطرح کرده اید میتوانید دوباره شکایت را به صورت صحیح مطرح نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. شما ب جهت اعاده حیثبت و تهمت ناروا باید از ایشان شکایت میکردید. اکنون نیز شما هم دادخواست مطالبه خسارت و هزینه های دادرسی پیرو پرونده سرقت مطرحکنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شما نیز متقابلا مطالبه خسارت وشکایت افترا نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما نیز مطالبه هزینه دادرسی پرونده سابق را از باب خسارات وارده بنمایید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام چون شکایت شما بجایی نرسیده و ایشان تبرئه شده بودند پس قانونا نمیتوانید ادعایی داشته باشید.