مشاوره حقوقی رایگان - سرقت از اتوبوس مسافربری

سلام از چمدونم تو اتوبوس سرقت شده خواستم بدونم چجوری باید اقدام کنم از فرد خاصی باید شکایت کنم؟ و اینکه در صورت عدم اثبات شخص میتونه اعاده حیثیت کنه؟

پاسخ ها :

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

سلام اگر چمدون رو به اتوبوس سپرده باشید امکان شکایت از شرکت مربوطه وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ب کسی مظنون هستید ، شکایت خود را با دلیل اقامه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از شرکت اتوبوس رانی شکایت کنید اگر به کسی مشکوک هستید با دلیل علیه او شکایت کنید نگران اعاده حیثیت نباشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از شرکت اتوبوسرانی شکایت کنید
در صورتی که به فرد خاصی مظنون هستید پیگیری نمایید و طرح شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
اصل بر برائت است
شکوائیه خویش را به ثبت برسانید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از راننده و فرد مظنون شكايت
مي باش

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت یا دعوا به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید شکایت خود را مطرح نمایید تا توسط اداره آگاهی
موضوع سرقت بررسی گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر سارق شناسایی نشود به نتیحه نخواهید رسید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانید اگر ادله بر علیه وی دارید شکایت سرقت کنید.بله در صورتی که برائتش ثابت شد امکان شکایت تحت عنوان افترا و اعاده حیثیت هست.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما می توانید شکایت سرقت مطرح نمایید و تمام افرادی که به آنها ظن دارید را معرفی نمایید . طرف زمانی می تواند اعاده حیثیت نماید که ثابت کند شما سونیت در طرح شکایت داشته اید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام اگر به شخصی مضنون هستید با مدارک طرح شکایت کنید

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام بله می توانید
اگر باسوءنیت اتهام مطرح کنید می تواند