مشاوره حقوقی رایگان - شکستگی بینی

با سلام اینجانب در شب عاشورا در روبروی منزل پدر بزرگم به همراه مادر و خواهرم مشغول به عزاداری بودیم که 3 جوان تقریبا 20 ساله با فشار اوردن به صندوق عقب ماشین من اژیر ان را به صدا در می اوردند و با وجود تذکر اعتنایی نمیکردند و ادامه دادند پیش انها رفته ام و گفتم از ماشین دور شوید و انها فکر کردند غریب هستم و ان 3 نفر به همراه 4 نفر دیگر با بنده درگیر شدند و بینی من شکسته شد ضارب را هم شناسایی کردم و بعد از شکایت رفیق های ضارب در اظهارات که در کلانتری نوشته اند ضارب را مقصر دانسته و خود را به بی اطلاعی و هواخواهی در درگیری معرفی کرده اند من یک شاهد مرد بالغ و یک زن را به دادگاه معرفی کرده و شهادت خود را مکتوب داده اند و پزشک قانونی هم میزان دیه را مشخص کرده است اما در اخرین ابلاغیه کمبود ادله را عنوان کرده اند و قرار منع تعقیب برای ضارب صادر شده به من مهلت اعتراض داده اند ممنون میشم راهنماییم کنید که برای ادله چیکار کنم با تشکر

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

اگر شب عاشورا بوده حتما خیلی ها شاهد ماجرا بوده اند.با شاهدان صحبت کنید