مشاوره حقوقی رایگان - بیع نامه جعلی

سلام. مالک زمین مبایعه نامه ای تنظیم کرده و فقط خود امضا نموده است ولیکن نام خریدار را خالی گذاشته است سپس بعدها شخصی نام خود را در قسمت خالی نام خریدار می نویسد و پایین بیع نامه را هم به عنوان خریدار امضا می کند و متراژ زمین را هم جعل می کند. و از 6 هزار متر به 60 هزار متر تبدیل میکند و جعل نکته های گفته شده توسط کارشناس اثبات شده است. آیا این قولنامه بابت 6 هزار متر یعنی متراژ قبل از جعل اعتبار دارد ؟! ممنون

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

باید به نظر کارشناسی رجوع کرد. اگر بین تاریخ امضا و تغییر متر تقارن زمانی باشد.یعنی هردو در یک زمان انجام شده باشد نسبت به6هزار متر هم فاقد اعتبار است.اما اگر فقط عدد جعل شده باشد و امضا قبل از جعل عدد باشد احتمالا 6 هزار متر فروشش صحیح باشد.خلاصه همه موارد بستگی به نظریه کارشناس دارد