مشاوره حقوقی رایگان - تجدید قرار کارشناسی توسط قاضی جدید

باعرض سلام خدمت اساتید گرامی
بنده یک پرونده تقسیم ترکه دارم که یک قطعه باغ به مساحت حدودا دوهزارمتر میباشد
روز رسیدگی برادرم یک بیع نامه جعلی با خود آورده بود که ادعا می کرد که طبق این بیع نامه من این باغ را در سال 90 از مادرم خریدم
اثرانگشت فروشنده که مادر بنده باشه هیچ شباهتی به اثرانگشت نداشت و معلوم نبود که اصلا با چی زده شده قاضی خودش گفت احتمالا یا چسب زده به انگشتش یا با سیب زمینی زده ما ادعای جعل کردیم و تقاضای کارشناس
قرار کارشناسی صادر شد و کارشناس خط پس از مراجعه و مطالعه پرونده نمونه امضاء مادرم را از من خواست بنده هم گفتم شما اول ببینید که اصلا اون اثرانگشت هست که من نمونه بیارم یا نه
وقتی کارشناس اثرانگشت فروشنده (مادرم ) را دید در عرض دودقیقه نظرش را اینگونه نوشت که به علت اخذ غیراصولی اثرانگشت و نبود خطوط و زوایای کافی قابلیت کارشناسی را ندارد
بعداز اعلام نظر و ابلاغ به طرفین دعوا وکیل برادرم اینگونه اعتراض کرد که چون کارشناس خط نتونسته خطوط و زوایا رو تشخیص بده از دادگاه میخام که برای تایید اصالت بیع نامه آن را به اداره تشخیص هویت اداره آگاهی استان بفرستند که قاضی قبول نکرد و کارشناس ملکی برای تعیین قیمت معرفی کرد چون قابل تقسیم نیست کارشناس ملک هم کارشناسیش رو انجام داد ولی از اونجایی که یه کمی طولانی شد در این بین قاضی پرونده رفت و یکی دیگه اومد
وقتی کارشناس ملک نظرش رو داد، تو یکهفته مقرر شده ی اعتراض وکیل برادرم دوباره نوشت که ما نسبت به نظر کارشناس خط اعتراض داریم و از کارشناسی ملک هیچی ننوشته بود
حالا قاضی جدید دستور کارشناسی سه نفره خط داده
سوالم این هست که چرا قاضی قبلی اونجوری پیش رفت ولی قاضی جدیده دوباره برگشت سر خونه ی اول؟
آیا به عملکرد قاضی میشه ایراد گرفت یا خیر

سرتون رو درد اوردم باتشکر فروان که وقت گذاشتید

پاسخ ها :

نجيمه نصيری مقدم

نجيمه نصيری مقدم :

استان :

سلام مهلت اعتراض به نظريه كارشناسي بيست روز از تاريخ ابلاغ هست و بعد از آن قابليت اعتراض ندارد، ولي اگر قاضي تشخيص بدهد كه براي روشن شدن موضوع نظريه كارشناسي لازمه مي تواند درخواست كارشناسي صادر كتد