مشاوره حقوقی رایگان - ارائه ی بیع نامه جعلی به دادگاه

سلام
یک قطعه باغ از ماترک پدرم بجا مانده بود که مرحوم پدرم آن را از پدر زن خود یعنی پدربزرگ مادری ام خریده است سال 96 دادخواست تقسیم دادیم ولی برادرم و وکیلش در دفاع گفتند که باغ توسط مورث خریداری نشده است (مبایعه نامه هم پیش برادرم است ولی در دادگاه منکر شد)
پارسال مادرم فوت کرد و بنده بعد از فوت ایشان دادخواست تقسیم ترکه ی همان باغ را دادم برادرم در روز رسیدگی بیع نامه ی ساختگی به قاضی نشان داد که تاریخ آن برای سال 1390 بود و بنده بلافاصله ادعای جعل کردم
قاضی هم قرار کارشناسی صادر کرده
سوالم این است که فرض محال اگر بیع نامه جعلی نباشد دادگاه بنده رو محکوم خواهد کرد؟
چرا که برادرم سال 96 بهمراه وکیلش صراحتا گفته اند که باغ از ماترک متوفی نمیباشد ( منظور از ماترک مرحوم پدرم )
و باغ مذکور از جد مادری طرفین دعوا به مادرشان رسیده است
بنده در آخر اینگونه دفاع کردم که اولا بیع نامه ی ابرازی صد درصد جعلی میباشد و تقاضای کارشناسی دارم در ثانی بر فرض صحت بیع نامه برادرم بهمراه وکیلش صراحتا تعلق باغ به مادرمان را در سال 1396تایید کرده اند
حال با توجه به این که دادنامه سند رسمی محسوب میشود و بیع نامه ی برادرم سند عادی آیا بیع نامه ی استنادی برادرم در مقابل دادنامه ی 1396 تاب مقاومت خواهد داشت یا خیر

با تشکر فراوان

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر جعلی نباشد محکوم به چی ؟ خیر نهایتا خواسته تان رد میشود دوما تا سند مزبور رسمیت نیافته خیر تاب مقاومت ندارد