مشاوره حقوقی رایگان - عقد کردن بدون کد ملی پدر

سلام وقت بخیر
من دختری هستم 22ساله چند روز دیگه عقد دارم اما کد ملی پدرم مسدود شده دلیلشو نمی‌دونیم و تا دنبالش بریم گفتن حداقل شش ماه طول می‌کشه درست بشه
آیا درصورت مسدود بودن کد ملی پدرم عقد دائمی ما جاری میشه ؟ چون نمیخام صیغه باشم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با دفتر ازدواج صحبت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً برای ثبت نکاح نیاز به مشخصات طرفین می‌باشد اما پیشنهاد می‌شود برای اینکه یه وقت خدای نکرده مشکلی ایجاد نشود ابتدا به دفتر ازدواج مراجعه کنید استعلام را اخذ نمایند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق دفترخانه موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع مطروحه را به شکل حضوری از طریق دفترخانه پیگیری بنمائید.