مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته برای چک برگشتی

چک برگشتی دارم که در تاریخ صدور چک برگشت خورده و حدوداً یکسال از تاریخ برگشتی گذشته است ،، سوالم اینست که آیا برای اجرای حقوقی تامین خواسته هنوز فرصت دارم یا خیر ؟؟
و اینکه آیا واقعا راهی ندارد تا از طریق وکیل بتوانم شکایت کیفری را مطرح کنم ؟؟ لطفاً مرا راهنمایی فرمایید،، ممنونم

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. شکایت کیفری نمی توانید انجام دهید چون شش ماه از تاریخ برگشت فرصت برای شکایت کیفری وجود دارد.
ولی دادخواست حقوقی و توقیف اموال مشکلی ندارد و با درخواست شما موافقت می شود.