مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد اجاره از طرف صاحب ملک

سلام. خونه ای رو به مدت یکسال به مبلغ 120 میلیون رهن کامل کردم و بعداز چند روز صاحب ملک پشیمان شده و فسخ قرارداد کرده و مبلغ رو به من برگرداند و همچنین مبلغ 700 تومان به عنوان خسارت به بنگاه دار داده که بنگاه‌دار هم برای خودش برداشته و به من گفته که تو پولت که گرفتی این برای خودم هست و به من نداده سوال من از شما این هست که این مبلغ حق من بوده و باید به من داده بشه یا بنگاه دار ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

سوال ابهام دارد
اما وقتی ودیعه کاملا دریافت شده دیگر بحثی نمی ماند
باید‌بررسی شود

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بستگی به متن قرارداد شما دارد که آیا برای فسخ مبلغ خسارت پیش بینی شده باشد یا خیر.
اگر پیش بینی نشده باشد با پرداخت مبلغ ودیعه موجر به شما بدهی دیگری ندارد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر در قرارداد قید شده باشد برای شماست

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر زودتر از موعد مالک فسخ کرده شما می‌توانید خسارت دریافت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر 700 تومان به عنوان خسارت در قرارداد تعیین شده باشد باید به شما پرداخت شود.