مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام وقتتون بخیر.همسرم حدود یک ماه پیش به من گف تو رو نمیخوام و برو خونه پدرت.منم اومدم..فرداش برگشتم دیدم قفل درو عوض کرده.الان بعد از یک ماه وکیل گرفته و دادخواست الزام به تمکین داده.من واقعا زندگیمو دوس دارم و میخوام برگردم.اگه محکوم بشم ایشون باید اجراییه بزنن تا من برگردم؟یا نه همینکه قاصی اعلام کردن باید برگردم؟و اگه اجراییه نزدن چکار باید بکنم؟سپاس از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام شما تماس بگیرید 110و قفل شدن درب رو صورتجلسه کنید سپس اظهارنامه به همسر ارسال و تمایل به بازگشت رو اطلاع دهید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اجراییه صادر شد شما لایحه دفاعیه بدهین تمکین میکنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید صورتجلسه کنید و به شعبه دادگاه ارائه دهید

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

با سلام در دادگاه تمکین بگویید برمی‌گردید و مشکلی برای برگشت ندارید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
یک روز به منزل مراجعه کنید و وقتی با تعویض کلید و قفل درب مواجه شدید سریعا با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه اخذ کنید و در جلسات تمکین عنوان کنید حاضر به تمکین هستید
همسرتان این اقدامات را جهت ندادن نفقه به شما و اخذ حکم ازدواج مجدد انجام می دهند که مثلا اثبات کنند شما تمکین ندارید
برای کسب اطلاعات بیشتر با من تماس بگیرید

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

با سلام ، اقدامات ارتکابی توسط شوهرتون رو توسط 110 صورتجلسه کنید و در جلسه تمکین ارائه نماید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله اجراییه میزنن در جلسه رسیدگی اعلام کنید حاضر به تمکین هستید همچنین در اجرای احکام زمان اجرای حکم

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

بدوا اظهارنامه ارسال و قصد بازگشت خود را اطلاع دهید بعد هم به منزل مشترک رفته و در صورت عدم امکان ورود مراتب را توسط پلیس 110 صورتجلسه کنید

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام در خصوص تعویض قفل درب منزل میتوانید از طریق دادسرا بر علیه ایشان به اتهام ممانعت از حق شکایت نمائید تا سابقه ای از بیرون کردن شما از منزل وجود داشته باشد در جلسه دادگاه تمکین هم به پرونده کیفری خود استناد نمائید تا اقدامات خلاف قانون ایشان برای دادگاه محرز گردد .
موفق باشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید اظهار نامه ارسال کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا صورت جلسه قفل در را انجام دهید با مامور کلانتری و سپس در پرونده اعلام موافقت برای تمکین کنید تا دعوای زوج رد شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
طی لایحه تخصصی اعلام آمادگی نمایید خطاب به شعبه مورد نظر
امکان ارسال اظهارنامه نیز وجود دارد.
و اگر ممانعت شد با 110 تماس بگیرید مراتب صورتجلسه شود آنگاه طرح شکایت بفرمایید تحت عنوان ممانعت از حق