مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نظر کارشناس تصادف

سلام
چند روز پیش هنگام برگشت از ماموریت به همراه سه نفر از همکاران در اتوبان کرج به تهران در بازگشت ترافیک زیادی به علت تصادف و خرابی بنکر سیمان ایجاد شده بود که به تبع این ترافیک و طبق معمول با فاصله حدود یک متری با ماشین جلویی توقف داشتیم . که حدود 30 تا 30 ثانیه بعد ماشینی با سرعت برخورد کرد به ماشین و به همین خاطر جلو ماشین و عقب ماشین آسیب دید. که فرد مقصر با عذر خواهی و خدا رو شکر آسیب جسمانی نیست منتظر افسر شدیم.
هنگام مراجع افسر کارشناس ماشین پشت سری رو مقصر اعلام کرد و چون ماشین جلویی من چیزی نشده بود خداحافظی کرده و رفتند و جهت خسارت جلو ماشین کارشناس هیچ اشاره ای نکردند و من خواستم چرا به آسیب جلو ماشین اشاره نکردید میگن فاصله را رعایت نکردید.
سوال من اینجاست هم کارشناس بیمه و هم سه نفر همکار نظامی همراه و هم فرد مقصر در حادثه و شاهدان همه گواهی بر توقف من با فاصله داشتند اما کارشناس با خود رای میگه نظر من ملاک هست شما فاصله رو رعایت نکردید.
مگر میشه در ترافیک با فاصله 15 متری ایستاد و بعد تو ترافیک مورد تمسخر واقع نشی.
لطفا پاسخ دهید تا حقی ضایع نشود . ممنون

پاسخ ها :

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام میتوانید اعتراض کرده تا به هیات 3 نفره ارجاع شود.