مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

باسلام و خسته نباشید من 16سال سن دارم و 2سال پیش با دختری که دوسش داشتم فرار کردیم و بعد از اینکه کار به‌ شکایت دادگاه کشید من با 250 تا سکه‌ عقدش کردم بعد از مدتی که نامزد بودیم خانم شروع به بهانه گرفتن کرد من تورو دوست ندارم بعد مهریه شو گذاشت اجرا و ترک انفاق در شورا کرد و من با پرداخت نفقه معوقه و با قبول ماهی 300تومن نفقه سازش کردیم که من اونو بیارم خونه اگه نیاوردم نفقه پرداخت کنم بعد دوباره از دادسرا شکایت ترک انفاق کرد دادیار بعد از دوبار رد کردن دفعه سوم منو خواست الان با قرار وثیقه بیرونم و قاضی هم با لحن عصبانیت میگه دختر مردمو بردی بی عفت کردی ولش کردی منم که خانمم چندین بار تو خیابان از دستم فرار کرده و ساعت 3نصفه شب تو کلانتری شهر دیگه پیداش شده و مشکل ما از این فرارهاش شروع شده با همه این تفاصیل منم که نفقه شو دارم پرداخت میکنم آیا محکوم به حبس میشم؟ و آیا من اقدام به طلاق بکنم مهریه شومیشه قسط بندی کرد و اینکه ترک انفاق میشه اتهامشو رد کرد؟ ممنون میشم اگه جواب بدید راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بله بااعسارازپرداخت مهریه ونفقه ظلاق بدیداگرنفقه پرداخت کنید زندانی درکارنیست