مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده اینترنتی

با سلام
یک الی دو سال پیش که خیلی بد اوضاعی بودم از نظر مالی داخل تلگرام به یک آگهی برخوردم که برای کار بود و پیام دادم گفتن شرکت هستیم و برام عکس کارت ملی و عکس مجوز در بازار های مالی و اینا فرستاد و گفت تاییدیه بانک مرکزی رو داریم فلان
برای ما کار کنید ماهم بهتون درصد میدیم
داخل سایت فلان ثبت نام کن برای خرید منم که هیچی بلد نبودم ندانسته گولش رو خوردم با حداقل تا 40 میل اندازه برام پول زد که ارز بخرم منم تا 30 میل فکر کنم خریده بودم که حسابم مسدود شد دقیقا 2 ساعت بعد واریزی ها مسدود شد و گفت پول برای مشتری هاست حتی وقتی میگفتم حسابم مسدود شده یا بسته شده منم پیامی بهش ندادم ولی بهم هیچ پول یا درصدی نداده بود صبح رفتم بانک گفتن از طرف پلیس فتا بسته شده
و زنگ زدم گفتن حساب شما چند تا شاکی داره
منم متوجه شدم ازم سوه استفاده شده و الان بعد این همه مدت منم ازش شکایت کرده بودم همه ی مدارک از اسکرین شات های چت تا پیام هاش همه چیو داخل پرونده گذاشتم دادم پلیس فتا اونام بعد ی مدتی پرونده رو عدم تعقیب زدن و بستن حتی اعتراض کردم گفتن ازت کلاهبرداری نشده چون موضوع رو زده بودن کلاهبرداری و سوه استفاده ولی پرونده رو قرار نهایی صادر کردن
الانم از شاکی هام دوتا پرونده دارم و همین یک هفته پیش چک کردم قرار نهایی صادر شده بود جلب به دادرسی یا دادسرا نمیدونم ی همچین چیزی و به کیفری دو فلان فلان ارجاع شد
میخواستم بدونم من چیکار میتونم بکنم؟
پول شاکی رو از جیب خودم پر کنم؟
یا چیزایی که اتفاق افتاده رو بعنوان دفاعیه بفرستم؟ که اینو من برای دوتا پرونده فرستادم از دفتر پیشخوان ولی اصلا برام ننوشتن که ایشون دفاع کرده فلان هیچی فقط منو قرار جلب صادر کردن داخل پرونده
میرم زندان؟ سابقه و این چیزا اصلا ندارم
پول یکیش 8100 و یکی دیگر هم 5700 است در مجموع 13800 است
موندم چیکار کنم منی که کلا سمت این کارا نرفتم خودمو پاک و سالم نگه داشتم حتی بدون هیچ خلافی تو دام همچین کلاهبردار و سوه استفاده گر هایی افتادم و اصلا از شروع این جریانات کلی مریض و بدحال شدم
و ادمی ام مدام سر هرچیزی استرس میگیرم
و الانم نمی‌دونم چیکار کنم شب روز فکرم شده اینکه چیکار‌ بکنم من از جریانات کشیده شم بیرون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله شما مسئولیت پرداخت مبالغ دریافتی را خواهید داشت
در دادگاه کیفری 2 ، به همین صورت دفاعیات خود را ارائه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکان پیگیری برای شما وجود دارد موضوع می‌بایست در دادگاه کیفری 2 مورد بررسی قرار گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما کمی پیچیده است اما امکان پیگیری وجود دارد