مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از حساب بانکی

حساب بانکی بنده پلیس فتا مسدود کرد بعد از جویا شدن علت متوجه شدیم شرکتی که قرار شد باهاش کار کنیم از حساب بنده برای پولشویی استفاده کرده منم مبلغ پول رو به ایشون عودت ندادم و به پلیس مراجعه کردم اما تمام حسابهای ارزی بنده مسدود شده کلیه چت ها و مکالمات با ایشون مبنی بر اینکه مارو فریب دادن موجود هست کل مبلغی هم 33میلیون واریز شده ،که من 20تومنشو بعد از اطلاع از نیت ایشون انتقال ندادم و پیش پلیس رفتم حالا باید از آقا شکایت کنم؟ لطفا راهنمایی کنید و میتونم آیا ثابت کنم که فریب این آقا و شماره ثبت شرکتشون خوردیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست.
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید اسناد و مدارک مربوطه بررسی شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما فقط به عنوان اعلام کننده وقوع جرم هستید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کلاهبرداری شرایطی دارد از قبیل اینکه ارکان کلاهبردای مشخص است که سه رکن اصلی دارد و در صورت فقدان هر کدام از این عناصر جرم مربوطه کلاهبرداری نیست و بلکه یا باید در مسائل حقوقی آن را پیگیری کرد یا با جرائم دیگر وصل است برای همین موضوع پیدا کردن عنوانه مجرمانه تخصصی است و این راحتی نیست که عملی را کلاهبردای بدانیم و در این تعریفی از کلاهبرداری ساده است نه رایانه ای این اقدام ایشان نیز به نظر ما نه کلاهبرداری ساده است و نه کلاهبرداری رایانه ای بله شروع به پولشویی است و همچنین اگر دفاعیات مناسبی نداشته باشید شما به عنوان شریک پولشویی یا معاونت در پولشویی محکوم می‌شوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ به دلیل این که مانور متقلبانه به منصه ظهور رسیده است و با قصد و نیت سوء ، اقدام کرده اند ، شما می توانید شکوائیه با عنوان مجرمانه کلاهبرداری را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

حمیدرضا حاجتی

حمیدرضا حاجتی :

سلام.
بله.
شکایت کنید و تقاضای تجمیع پرونده هارو بدید.
گزارش پلیس فتا به دادسرا نیز بسیار می‌تونه کمکتون کنه.
بهتره که از وکیل استفاده کنید بزرگوار.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما از ایشان شکایت کنید ودلایل واسناد خودرا اعلام دارید تا دادگاه بتواند نظر خود را اعلام کند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله هم امکان شکایت‌وجود دارد و هم در صورت شکایت کیفری از شما بر اساس مستندات امکان دفاع مبنی بر عدم سوء‌نیت و آگاهی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شکایت کلاهبرداری و خیانت در امانت

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله تحت عنوان سوء استفاده از امتیازات و تحصیل مال از طریق نامشروع

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع اقامه نمایید و

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

اره شرکت بعنوان یه شخص حقوقی باید خودش حساب داشته باشه .حالا اون مبالغ چطوری بحساب شما اومده میتونه دلیل برای شما باشه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله تحت عنوان فریب و سوء استفاده حتما شکایت نمایید
لایحه تخصصی در اینخصوص تنظیم گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تحت عنوان تحصیل ال نامشروع و کلاهبرداری مستندات و شواهد خود را ارایه دهید