مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

باسلام چندسال پیش انحصار گرفته شده و الان یکی از وراث فوت شده که در زمان زنده بودن آن شخص ماشینی را فروختیم و بعد گذشت یکسال و نیم همچنان خریدار بنامش نزده الان برای توقیف پلاک بمشکل خوردیم دسترسی به وراث آن شخصم نداریم لطفا راهنمایی کنید و اینکه اگه درخواست انحصار جدید بدیم اسم آن شخص فوت شده پاک میشه یا چطور میشه انحصار

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. برای متوفی جدید بایستی انحصاروراثت اخذ کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای نامبرده نیز باید گواهی بگیرید تا وراث وی مشخص شود و سپس اقدام به طرح دعوا کنید.