مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به محرم و اخاذی

سلام دوست من 15 سالشه و براش یه مشکلی پیش اومده وقتی دوازده سالش بوده میره خونه مادربزرگش و اونجا جز عموی 35 سالش کسی نبوده عموش لختش میکنه و ازش عکسو فیلم میگیره و تهدیدش میکنه که اگه با من رابطه نداشته باشی اینارو پخش میکنم و خانواده خیلی سختگیری داره مجبور شده یکبار به انجام اینکار و دوباره بهش گفته باید باهام انجام بدی وگرنه ابروتو میبرم و تا جمعه وقت داره
دوست من باید چیکار کنه؟ راه درستش چیه؟
لطفا سریع بهمون جواب بدین

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان طرح شکایت وجوددارد. موضوع را با والدین یا اورژانس اجتماعی درمیان بگذارید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام حتما باخانوادش درمیون بگذارد ایشون مجبور بوده خانواده این رو درک میکنه و عمو را بمجازات میرساند

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام لطفا لطفا لطفا
تشریف ببرید آگاهی و موصوع رو در میان بگذارید
اگر نتوانستند تماس بگیرید تا حل کنیم