مشاوره حقوقی رایگان - مغازه

باسلام من مغازه ای به متراژ 16 متر اجاره کرده‌ام و مدت قرار دادم 1 سال میباشد ودر حال حاضر 3 ماه است که در این مغازه کاسبی ندارم و مدت 1ماه و 15 روز است که به صاحب مغازه گفته ام میخواهم خالی کنم و ایشان می‌گوید باید اجاره بدهید تا بتوانید مغازه خالی کنید در این مدت برای دیدن مغازه چند نفر آمده اند و ایشان قبول نکردهاند،حال من این پیشنهاد را داده‌ام که پول 2 ماه کرایه را از پول پیش کم کرده و مدت 1ماه کرایه هم را پیش پیش برداشته تا من مغازه را خالی کنم.ایا میتوانم شکایتی در این صورت داشته باشم که معامله را فسخ کنم....ممنون میشم اگر راهنمایی کنید..

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر. میبایست با موجر توافق کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
قرارداد اجاره عقد لازم است و قابل فسخ نیست ‌مگر در قرارداد شرط ‌تخلیه قبل از پایان قرارداد شده باشد و