مشاوره حقوقی رایگان - اعسار بر مهریه و نفقه

سلام همسرم بابت مهریه از بنده شکایت و به زندان انداخت در زندان دادخواست اعسار دادم و ازاد شدم حال ایشان شکایت نفقه کرده حال سئوال دارم ایا نیاز به طرح دادخواست اعسار مجدد دارم

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام سلام از حکم اعسار در پرداخت مهریه در موضوع نفقه نمی توانید استفاده کنید

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. باتوجه به ماده 3 قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی چنانچه ظرف مدت یک ماه از تاریخ ابلاغ اجراییه دادخواست اعسار ندهید طرف مقابل (محکوم له) می تواند تقاضای جلب شما را بدهد‌