مشاوره حقوقی رایگان - اثبات رابطه نامشروع همسر

سلام
همسرم نه ماه پیش بدونه دلیل منزل را ترک کرد و طلاق می خواست منم طلاق ندادم و همچنان خونه پدرشه و یه پسر ده ساله هم داریم الان متوجه شدم تو روبیکا با مردی که همشهریم هستش به هم دیگه پیام دادن و تو پیامی مرده میگه که تو ماشین منو با دست ارضا کردی وفلان و قرار رابطه جنسی برای روز معین دارن
شماره به نام خودمه دست همسرم بوده
میتونم اثباتش کنم و مجازاتش چی هستش ممنون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید شکایت کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اثبات بستگی به مدارک و مستندات دارد. و محکومیت هم متفاوت است. در کمترین حالت اثباتی مجازات شلاق است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است تحت نظر داشته باشید اگر با هم بودن با 110 تماس بگیرید و سپس شکایت کنید.
در حال حاضر نیز با ارائه مدارک خود می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام باید اثبات کنید سیم کارت در تصرف خانوم بوده

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله دادخواست رابطه نامشروع دهید
ولی بخاطر پسرتان اگر صلاح میدانید ابتدا نزد مشاور بروید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی میتوانید در صورت اثبات زنای محصته مرگ و در صورت احراز سایر موارد تعزیر ایت