مشاوره حقوقی رایگان - تامین دلیل

سلام من شکایت کردم رائم صادر شده 15تومن وقتم داده بود ده روز تموم شده بعدش جی میشه من کاری بازم میخام انجام بدم یا باز پیام میاد که برم حل اختلاف پولو بگیره بده اونجا؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که حکم قطعی شده باید درخواست صدوراجراییه بدهید وپس از ابلاغ به خوانده وگذشت 12 روز حضوری مراجعه وپرونده را به اجرای احکام ببرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود بعد از ده روز توقیف اموال است رجوع کنید مبالغ تادیه نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

پس از قطعیت رای، به شورای مراجعه و درخواست صدور اجراییه کنید.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دادخواست اصلی را هم ثبت کنید