مشاوره حقوقی رایگان - بنام خوردن خودرو

سلام؛
بنده چهار سال پیش خودروی فرسوده ای را از شخصی قولنامه ای خریده ام و در طرح جایگزینی خودروهای فرسوده آن را تبدیل به پراید کردم؛ وکالت کاری محضری از صاحب سند دارم که تمام کارهای خودرو و حتی تحویل را انجام دهم و با همان وکالت ماشین را تحویل گرفتم و الان هم اقساط تمام شده است؛ ضمنا یک تعهدنامه محضری از صاحب خودرو دارم که ایشان ملزم هستند بعد از تمام شدن اقساط، اتومبیل را بنام من یا هرکس که من تعیین کنم بنام بزنند، الان ایشان به شهرستان رفته اند و در دسترس نیستند و آدرس جدید هم ندارم، باید چه کنم؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام درخواست الزام به تعهد بدهید ادرس وی را مجهوالامکان اعلام کنید از طریق نشر اگهی د روزنامه ایشان به دادرسی دعوت میشود حتی اگر نیاید دادگاه رسیدگی و حکم صادر میکند