مشاوره حقوقی رایگان - از کارکنان دانشگاه... هستم میتوانم بابت مشکل پیش امده دیوان شکایت کنم

من کارمند خانمی هستم با 19سال سابقه سال گذشته به خاطر لجبازی وتصمیم نادرست رییس دانشگاه اینجانب به تنهایی در یکی از اموزشکده های وابسته به تنهایی مشغول کار بودم فردی از خالی وخلوت بودن وموقعیت بی امنی دانشکده سوء استفاده کرده وبه من حمله کرده وتمامی مدارک ومستندات به ریز در اداره پلیس ودادگاه شهرم وجود دارد ومن مورد اذیت قرار گرفته وحتی به خاطر درگیری چند دیسک گردنم بیرون زده ویکی از مهره ها ی گردنی شکسته تا کنون که قریب به یک سال میگذرد با اینکه بارها وبارها به بازرسی سازمان شکایت کردم هیچ کاری انجام نداده وحتی توجهی ننموده اند من با چند وکیل صحبت کردم گفتند شکایت دانشگاه الف. ربطی به دیوان ندارد میخواستم لطف بفرمایید که من میتوانم به خاطر بی مسولیتی رییس وعدم توجه این چنین مواردی از سوی سازمان دانشگاه الف. به دیوان شکایت کنم واگر جواب مثبت است راهنمایی بفرمایید چگونه ممنون از شما

پاسخ ها :

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام ازطریق دیوان عدالت اداری قابل پیگیری ست