مشاوره حقوقی رایگان - ترک نفقه

با سلام و احترام
اینجانب به استحضار میرساند با توجه به اینکه همشیره اینجانب با همسر خودشون در رابطه با مسایل زندگی مشکلاتی دارند و داماد اینجانب نیز علیه همشیره اظهارنامه عدم تمکین فرستاده اند از این بابت میخواستم بنده را راهنمایی فرمایید با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال روابط زناشویی موضوعی شخصی و محرمانه است بفرمایید خواهر گرامیتان خودشان طرح سؤال فرمایند تا پاسخ قانونی مقتضی ارائه شود اگر چه از طریق الکترونیکی و غیرحضوری امکان راستی آزمایی این موضوع امکان پذیر نیست .

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

جهت بررسی دقیق تر موضوع با توجه به اینکه سوال مطروحه بسیار کلی می باشد؛ به یکی از وکلای شهر محل اقامت خواهرتون مراجعه نموده و از ایشان درخواست راهنمایی و مشاوره بگیرید