مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شهرداری

ساختمانی به عرصه ی385متر مربع و اعیان 1050متر که 5 واحد آن مورد بهره‌برداری قرار گرفته بود کلا در تعریض خیابان واقع شد و با کارشناسی خود شهرداری در دو مرحله ، حدود یک سوم قیمت منطقه ارزیابی کردند و احداث خیابان را براساس سیاست مدیر منطقه ادامه دادند و ساختمان ما را دقیقا وسط خیابان قرار دادند و ی سری پیشنهادهایی برای معوض به ما دادند که اصلا قابل مقایسه با ساختمان ما نبود و به هر جایی که مراجعه کردیم حق را اول به ما می دادند ولی فردای آن روز به چه صورت شهردار منطقه آنها را مجاب میکرد خدا میدادند و خودشان.
و نمیدانم با چه ترفندی رفتند دو تا سند 6 دانگ ما را به نام شهرداری زدند و همون مبلغ کارشناسی را به حساب اداره ثبت واریز کردند و به ما مهلت تخلیه دادند و با تهدید گفتند اگر تخلیه نکنید هیچگونه از اثاثیه را حتی نمی توانید ببرید و همه را باهم روی سرتان تخریب میکنیم ما هم از ترس توی زمستان پارسال مثل جنگ زده ها با بدبختی که هیچ مکانی هم برای زندگی نداشتیم که برویم و موقتا خونه یکی از فامیل ساکن شدیم و هر کدوم از اثاثیه هامون را به اینو اون سپردیم. و چند ماهم طول کشید که اداره ثبت پول را بهمون بده بعد با بالا رفتن دلار هم چه مکافاتی کشیدیم برای خرید ی خانه کلنگی و یک زندگی داغون داریم الان از اینکه بدجور شهرداری سرمون کلاه گذاشت عملا زندگیم از هم پاشیده شد.?
میخواستم لطفا راهنماییم کنید که آیا میتونم بعد از یکسال برای شهرداری شکایت کنم و حقمو بگیرم؟؟؟آیا میتونم چیزی را اثبات کنم؟
لطفا،خواهشا، ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی نظر کارشناس دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مالک 1000 متر خونه و 385 متر زمین داخل شهر بودید و با شهرداری اختلاف داشتید و با هیچ وکیلی مشورت نکردید و یا اینکه خواستید مثل الان از مشاوره رایگان چند خطی بهره ببرید!
خوب معلومه نتیجه این میشه!
الان باید مدارک خود را هرچه زودتر به یک وکیل همکار در شهرتون نشان بدهید تا شاید راه حلی پیدا کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم مسائل ملکی از لحاظ حقوقی بسیار تخصصی می‌باشد کوچک‌ترین اشتباه موجب هدر رفتن وقت و هزینه شما خواهد شد جهت اظهار نظر دقیق نیاز به رویت اسناد و مدارک و گفتگوی متقابل وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است