مشاوره حقوقی رایگان - هزینه گرفتگی فاضلاب

سلام
بنده در طبقه همکف یک مجتمع مسکونی ساکن هستم.
چند روزی چاه دستشویی دچار مشکل شده بود و از اون فاضلاب بیرون میزد. بطوریکه اگر آب هم نمیریختم فاضلاب بالا می آمد. من از ترس اینکه فاضلاب به داخل خانه سرایت کند یک نفر آوردم که با دستگاه و فنر راه فاضلاب رو باز کرد. با فنر پنج متری و ده متری کار به نتیجه نرسید و مجبور شد از فنر بیست متری استفاده کند. اون شخص عنوان میکرد چون از فنر بیست متری استفاه کردم و شما طبقه همکف هستید گرفتگی مربوط به واحد شما نیست و به شاه لوله یعنی لوله های مشترک مربوط هست و به همین دلیل هزینه رفع گرفتگی رو باید از هزینه های مشترک حساب کنند.
آیا من باید هزینه رو از هیات مدیره بگیرم؟
در صورتیکه هیات مدیره قانع نشدند باید چکار کنم؟ ضمن اینکه فاکتور رو تحویل هیات مدیره دادم و پشت فاکتور هم قید شده که گرفتگی مربوط به واحد من نیست.
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال اگر گرفتگی دستشویی مربوط به واحد اختصاصی شما پرداخت هزینه های آن نیز بر عهده مالک واحد اختصاصی است و اگر گرفتگی در تمام دستشویی های واحدهای اختصاصی مجتمع آپارتمانی رخ داده ، پرداخت هزینه های آن نیز بر مبنای مساحت حصه اختصاصی بر عهده همه مالکان مجتمع آپارتمانی است . به هر حال تقبل پرداخت هزینه جزیی رفع گرفتگی فاضلاب دستشویی در واحد اختصاصی خود خدای ناکرده ارزش جر و بحث ، مجادله ، مرافعه و یا احیاناً طرح دعوی بی نتیجه ندارد .