مشاوره حقوقی رایگان - خودداری (استنکاف) از نظریه کارشناسی (ساختمان)

سلام،کارشناس برای تامین دلیل خسارت ملک توسط مستاجر،مشخص شد،هزینه 1 میلیون که شورا اعلام کرد، به حساب کارشناسان دادگستری واریز شد،کارشناس اومد و بازدید کرد و عکس و مستندات رو گرفت و یه هزینه هم داخل پاکت دادم بهش و قرار شد تا 3 روز بعد نتیجه رو اعلام کنه،بعد 3 روز تماس گرفتم و گفت مهندس گفته 2/5 میلیون بریز به حساب (تماس توسط دستیارشون پاسخ داده شد)تا گزارش رو رد کنم، اونم به حساب خودش نه،به حساب دستیارش.من اعلام کردم این هزینه رو ندارم و نمی تونم واریز کنم،بعد 10 روز مراجعه کردم شورا و‌گفتن هنوز گزارش نداده. گفتم اگر نده چی؟فرمودن باید یه تومن دیگه مجدد بریزی و کارشناس جدید درخواست کنی،سوالم اینه واقعا اون کارشناس اجازه داره و می تونه گزارش نده اصلا؟مگه مهلت تعیین نمی شه براشون و وظیفه خدارن در ازای دریافت پول و ابلاغ، گزارش ارائه بدن؟ و اینکه اگر نده چرا باید من دوباره یک میلیون واریز کنم؟ ایراد از کارشناس خودشون بوده!آیا به جایی می شه از کارشناس و شورا بابت استکناف شکایت کرد و نتیجه گرفت؟من مدرکی ندارم مبنی بر درخواست ایشون بابت پول مازاد!

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر کارشناس موظف است در مهلت مقرر قانونی اعلام نظر کند
به کانون کارشناسان مراجعه نمایید و موضوع را گزارش دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد