مشاوره حقوقی رایگان - عمل فعل حرام

سلام منو و دوست دخترمو ساعت 7 عصر در یک خیابان شلوغ با اینک چراغ های ماشین و موتور روشن بود گرفتن به زور از ما روی یک برگه امضا گرفتن بعد کل گرفتاری و مشکل پرونده مارو فرستادن دادسرا الان قاضی چه حکمی میده؟ما اصلا گردن نگرفتیم کاری کردیم ولی زدن عمل فعل حرام حکمش چیه؟؟ درضمن بار اولمون بوده هر دو و در شرایط رابطه جنسی یا لخت نگرفتن کاملا پوشیده و دور از هم دیگه ولی مامور نمیدونم چی نوشته

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید مستندات و دلایل خود را ارائه نمایید

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود
صرف اخذ تعهد سو سابقه تلقی نمی‌گردد و چنانچه مجددا عمل مجرمانه تکرار گردد دارای شرایط و آثاری میباشد .بنابراین جهت ارائه مشاور بهتر می‌بایست کل پرونده مطالعه گردد و دلایل و منضمات پیوست پرونده، شاکی پرونده و ...دقیقا بررسی گردد.گزارشات مامور پرونده حائز اهمیت میباشد .

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر انکار کرده‌اید و اقرار شما در پرونده موجود نمی‌باشد با همین منوال دفاع کنید اما گزارش ضابط قضایی اهمیت خاصی دارد