مشاوره حقوقی رایگان - پدرم یکسال فوت کرده

سلام پدرم یکسال فوت کرده برادرم مادرم قولنامه در آورده اند که پدر شما یک نیم دانگ برای پسر سوم و یک دانگ برای مادرم داده است ! مادر هشت یک می برد! یا نه و همین برادر سوم با ما سهم می برد یا نه متشکرم

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

در صورتیکه پدر شما در زمان حیات اموال خود را انتقال داده باشد مابقی اموال بصورت قوانین ارث حساب میگردد یعنی علاوه بر قولنامه ها مادر شما یک هشتم و برادر شما نیز دو برابر دختر ارث میبرد