مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست مجدد برای طلاق به دلیل عسر و حرج

با سلام . مدت پنج سال است که ازدواج نموده و به دلیل مشکلات و طرح شکایات کیفری و حقوقی متقابل (دادخواست مهریه - فرار از دین - نفقه - تمکین - ازدواج مجدد .....) جدا از همسرم زندگی می کنم و اولین دادخواست طلاق به عنوان عسر و حرج از همسرم (زوج) توسط دادگاه رد شد و اکنون 2 سال از صدور رای گذشته و من هم تمکین نکرده ام گرچه دادگاه رای به تمکین داد ه است. با این وصف ایا امکان دادخواست مجدد طلاق با عنوان عسر و حرج وجود دارد یا خیر؟ تشکر از زحمات شما

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام خیر طلاق از ناحیه زوجه دارای شرایطی است درصورت عدم شرایط دادخواست طلاق بی مورد است