مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت هزینه مشاعات توسط یکی از مالکین

با سلام
من 8 ساله که مدیر ساختمان هستم. ساختمان ما 10 واحده و در جلسه ای که سالیانه برگزار میکنیم برای تعمیرات قسمتی از ساختمان مبلغی رو مشخص میکنیم. سال اول که این کار رو انجام دادیم واحد 2 این مبلغ رو پرداخت نکرد. بعد از کلی تلاش صحبت کردن واحدها هم راضی نشد و در نهایت ما شکایت کردیم و بعد از کلی دوندگی محکوم شدن و به اعسار پرداخت کردند. الان بعد از 8 سال دوباره میگه من پول نمیدم. من که باهاشون حرف زدم همه جوره توهین میکنند. همسایه ها هم میگن اینها شخصیت ندارن و کسی حاضر نمیشه بره باهاشون حرف بزنه که شاید راضی بشن.
خلاصه آیا من باید دوباره شکایت کنم؟ راه دیگه ای نداره که به نتیجه برسیم؟ آیا راهی هست که اگر مجبور به شکایت شدیم دادگاه مبلغی هم به عنوان جریمه در نظر بگیره تا طرف دست از این بچه بازی ها برداره؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قانون تملک آپارتمانها و آیین نامه اجرایی آن را بخوانید همه چی توش نوشته

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.