مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت هزینه مشاعات توسط یکی از مالکین

من مدیر ساختمان هستم یکی از مالکین ساختمان ملک خود را اجاره داده ما در تهران زندگی میکنیم اما مالک واحد اجاره داده شده در شهرستان هست هر دفعه که مشکلی در قسمت های ساختمان به وجود می آید مثلا تعمیر آسانسور و تعویض قطعه یا در مورد شوفاژ خونه تعویض پمپ مستاجر نگران است اگر سهم واحد خود را پرداخت نماید مالک مبلغ داده شده را به ایشان ندهد شایان ذکر است هر بار بنده یا مستاجر با ایشان تماس میگیریم موبایل ایشان خاموش است سوال بنده این است که آیا نگرانی مستاجر درمورد وصول مبلغ پرداختی درست است و مالک موظف به پرداخت آن میباشد واگر مالک از پرداخت آن امتناع کرد به طور قانونی چگونه میتوانیم پول داده شده را از ایشان وصول نمایم خواهشمندم در این مورد راهنمایی بفرمائید
قبلا از لطف و عنایت شما سپاسگزاری می نمایم.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مدیر ساختمان موظف است قانون تملک آپارتمانها و آیین نامه اجرایی آن را مطالعه نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
نگرانی ایشان بستگی به شناخت مالک خویش دارد
اما مالک باید بپردازد چرا که نپردازد می توان حسابش را مسدود نمود

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

دادخواست مطالبه هزینه بدهین به شورای حل اختلاف