مشاوره حقوقی رایگان - مشکل در تقسیم ملک بعد از 30 سال

سلام
ملک های کشاورزیمونو بعد فوت پدر به صورت دستی تقسیم کردیم بین 5 برادر 30 سال پیش
و سه خواهر که سهمی در نظر گرفته نشد.
در تمام این 30 سال تمام این ملک ها دست برادر بزرگتر بوده و او به تنهایی بهره این زمین هارو برده
حالا که حقمونو خواستیم ایشان مخالفت کرده و ادعای حق الزحمه میکند
ضمن اینکه به نظر میرسد تعدادی از این زمین هارو تعویض کرده است
ضمنا در این سالها چندین بار درخواست کردیم که حق بقیه را بدهد ولی اعتنایی نکرده. چجوری مشکلمونو حل کنیم ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
تقسیم نامه ای که منعقد کرده اید را باید تنفیذ نمایید.ثانیا شما می توانید اجرت المثل ایام تصرف را از ایشان دریافت نمایید و در ازای کار و منفعتی که به شما رسانده دستمزید به ایشان تعلق می گیرد که بیان می کنید چیزی به شما پرداخت نکرده اند البته نیاز به وکیل دارید