مشاوره حقوقی رایگان - نفقه خود و فرزندان

باسلام و عرض ادب خدمت مشاوران محترم دادگاه. اینجانب چندین ماه هست برای نفقه خود وفرزندانم اقدام کرده ام؟دادگاه محترم بعد از اینکه مارا ب شورای حل اختلاف معرفی کردنظر کارشناس برای بنده مبلغ 1500یک ملیونوپانصد تومان وبرای نفقه فرزندانم مبلغ دومیلیون تااخر امسال تعیین کرده است ومن ب علت ناآگاهی اعتراض نزدم ومهلت اعتراض من تمام شده آیا راهی هست ک بتوانم برای دریافت مبلغ بیشتر اعتراض کنم یانه واینکه چطور میتوانم از طریق نفقه ایشان را محکوم کنم وقاضی پرونده راقانع کنم برای گرفتن طلاق؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید دادخواست‌ حقوقی طلاق مبتنی بر عسر و حرج بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید تجدید نظر خواهی کنید بعد از 6 ماه هم برای تعدیل نفقه دادخواست دهید.برای طلاق باید عسر و حرج ثابت شودکه یکی از موارد آن ترک انفاق به مدت 6 ماه است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

درترک انفاق از طرف زوج میتوانید درخواست نفقه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای طلاق می‌بایست عسر و حرج اثبات شود اگر زوج 6 ماه نفقه نپردازد می‌توان شکایت ترک انفاق مطرح نمود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نفقه طبق نظر کارشناس قابل مطالبه است.
برای طلاق اگر بعد از صدور اجرائیه نفقه را پرداخت نکرد می توانید دا‌دخواست طلاق بدهید.

سپیده محمدی مزرعه

سرکار خانم سپیده محمدی مزرعه :

بعد از گذشت مدتی دادخواست تعدیل نفقه به شعبه صادر کننده رای بدهید