مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم قاضی

طی زمینی که خریدم و فهمیدم مال غیر به من فروختن شکایت کردم و چون مبلغ معامله در قولنامه را توافقی زده بودیم متهم تبریه شد در صورتی که توی بازجویی هاش در بازپرسی سه بار اعتراف جداگانه کرده.
یک بار گفته من از این آقا چک به فلان قیمت گرفتم که پاس نشده
یک بار گفته من در حضور بنگاه چک هاش رو پس دادم ( درصورتی که دروغ گفته و چکی به من برنگردانده )
یک بار هم رسیدی آورد تقدیم بازپرس کرد که این مقدار چک و دوقطعه زمین از من گرفته و قولنامه به من داده و بازپرس محترم یر رسید نوشته اظهارات متهم.
با این حال قاضی دادگاه نمیدونم پرونده رو درست مطالعه نکرده یا چیز دیگه ولی متهم رو چون مبلغ و ثمن معامله رو توافقی زدیم تبریه کرد
آیا من میتونم همون اعترافات خود متهم با اون رسیدی که تقدیم بازپرس کرده رو در دادگاه تجدید نظر ارایه بدم برای اعتراض به حکمم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.با ادله ومدارک متقن ظرف20روزاززمان ابلاغ رای ,نسبت به رای تجدیدنظرخواهی کنید.