مشاوره حقوقی رایگان - رابطه جنسی

ایا با پسری که به زور باهات رابطه جنسی داشته و تهدیدت میکنه که به جز من نمیتونی با کسی ازدواج کنی و تو رو کتک میزنه میتونم چیکار کنم رها کردن رابطه درست هست یا بمونم تحمل کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بایستی از این گونه افراد دوری و پرهیز نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اقدام به شکایت کنید
برای راهنمایی دقیق تر و بهتر در صورت تمایل از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از منظر قانونی، جرائم تجاوز به عنف، تهدید و ضرب و جرح به منصه ظهور رسیده است که از این بابت می‌توانید اقدام به شکایت بفرمائید. از منظر اخلاقی، در صورت عدم رضایت بایستی نسبت به پایان دادن به این رابطه اقدام بفرمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از نظر حقوقی شما می‌توانید وکیل بگیرید و حق شکایت برای شما محفوظ است و اقدامات طرف مقابل تمام جرم است
اماا از نظر خانواده و ازدواج می‌بایست به مشاوران متخصص مراجعه نمایید