مشاوره حقوقی رایگان - رفع تصرف ملک

با سلام بنده از طرف برادرم که فوت کرده است خانه ای به بنده رسیده است و در آن زمان خانومی را در طبقه پایین خود از روی دل سوزی راه داده است و حدود 1 سال کمتر در آنجا بوده بعد از فوت برادرم هم چنان در خانه نشسته و بلند نمی شود و میگوید من صیغه او بوده ام و هیچ صیغه نامه ای ندارد چون به دروغ میگوید و ماهم شکایت کردیم و الان از آن موقع تا به حال هیچ کاری نتوانسته ام بکنیم بنده خانه ام راهم به نام خودم زدم همه کارهایش را انجام داده ام و این خانوم خانه رابه یک ویرانه تبدیل کرده است چون معتاد هست و افرادی هم رفت آمد میکنند در آنجا لطفا راهنماییم کنید من از دادگاه پرسیدم گفتم اساساشون بیرون بریزم چون در حال حاضر پلیس گرفتشون به خاطر مواد مخدر و میگویند که نه بیرون نریزد چون فردا بیایند میگویند من هزاران چیز در منزل داشته ام و الان گم شده یا دزدیده آید و برای ما درد سر میشود ممنون میشوم راهنماییم کنید با سپاس فراوان ممنون میشم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با نظارت شورا اسباب را می‌توانید جا به جا کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید درخواست تخلیه را داشته باشید چرا که به زوجه موقت نفقه تعلق نمی‌گیرد

اگر ازدواج موقت نیز با متوفی داشته‌اند نفقه شامل ایشان نمی‌شود اما برای این

حتماً از طریق دادگاه اقدام نمایید