مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام همسرم خونه نداره شغل ثابتی نداره 20سالشه. یه خونه چسبیده به خونه پدرش نیمه سازه هست میگن مال اونه تو روستاس اصن مستقل نیستیم. یا به عبارتی خودمون پشت دنیاس اصن دیدی به جاده یا کوچه نداره. مث اینکه خونمون رو پشت خودشون قایم کردن. همراه اونا تو خونه ی پدرشوهرم زندگی میکردم زندگیم خیلی سخت بود تیکه و تعنه مینداختن الان من 15روزه خونه پدریمم یه بار سراغم اومدن اما من برنگشتم. میتونم طلاق بگیرم و مهرمو ازش بگیرم؟ موقع عروسی طلا و جهیزیه هم واسم نخریدن

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام تقاضا و ارائه دادخواست طلاق يكطرفه ( از طرف زوجه) كمي مشكل بايد همراه با دلايل باشد
١- از طريق شروط سند ازدواج
مثلا يكي از شرط هاي سند ازدواج (از ١٢ شرط ) عملي شده باشد فرضا بند اول از شروط سند مشخص كرده اگرمردي شش ماه نفقه همسر را نپردازد ... زن
مي تواند از د ادگاه تقاضاي صدور راي طلاق كند
( بهتره ١٢ شرط و دقيق مطالعه
كنيد )

و اگر ان شروط امضاء نشده باشد با استناد به قانو ن ⬇️

٢--قانو ن ناتواني و عجز شوهر از پرداخت نفقه زن را از دلايل تقاضاي طلاق زوجه تلقي مي كند
(تهيه مسكن مناسب جزئي از نفقه و - وظيفه شوهر محسوب شده است )
مي توانيد دادخواست مطالبه نفقه ( با قيد تاريخ ) بخصوص الزام شوهر به تهيه مسكن مستقل به دادگاه بدهيد
و يا

اگر دادخواست طلاق مطرح كرديد ادعاي خودتان ( ☝️) را با معرفي شهود به دادگاه ثابت كنيد