مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز

سلام من اسمم فاطمه هست 16 سالمه دوسال با یه پسر توی فضای مجازی آشنا شدم و بهش میگفتم داداش و مثل برادرم دوسش داشتم اونم بهم میگفت ابجی خیلی بهش اعتماد داشتم شهریور بود که برای خرید بیرون بودم اون منو دید و بهم گفت که منو میرسونه اما... بهم تعرض کرد... از اون روز خیلی افسرده شدم ولی میترسیدم به مادرم بگم چون با مادرم تنها زندگی میکنبم و پدرم طلاق گرفتن خیلی سال پیش من میترسم مادرم بعد شنیدن این موضوع سکته کنه تا همین چند روز پیش با دوستم دعوا کردم دوستم اون پسر و میشناخت من اول دبیرستان رشته حسابداری هستم روز بعد دوستم اومد تو مدرسه و جلوی همه به من توهین کرد و موضوع و گفت ولی من انکار کردم گفت از من فیلم داره ولی بازم انکار کردم چون نمیدونستم فیلمی از من گرفته شده تا اینکه وقتی به مدرسه اومدم فهمیدم که فیلم گرفته بوده اون روز و دوستم اون و برای همه فرستاده بود آبروم رفته نمیدونم چیکار کنم انگار همه میفهمن این جریان و از همه خجالت میکشم و میترسم بیشتر از همه میترسم مادرم بفهمه

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام با استناد به فیلم مذبور و تقاضای ارجاع به کارشناسان خبره پلیس فتا جهت احراز غیرجعلی بودن فیلم و نظریه پزشکی قانونی(در صورت عدم گذشت مدت طولانی از واقع یا وجود آثاری از تعرض) شکایت با عنوان انتشار فیلم غیراخلاقی و زنای به عنف مستند به تبصره 2 ماده 224 قانون مجازات اسلامی نماید