مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک به نام همسر بابت بدهی

سلام زمین کشاورزی که 2500 متر هست به نام همسرم کردم و 600 متر زمین که دارم خانه میسازیم که پدرم به نام من کرد من هم به نام همسرم ایا طلبکار چک برگشتی میتواند زمین کشاورزی و زمینی که در حال ساخت خانه هست توقیف کند و بگیرد هردو زمین ها نسقی هستند حتی خط که من به همسرم دادم شورای محل و دیار محل و5 شاهد امضا کردن ممنون میشم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
در صورتی که اموالی به نام شما نباشدفرار از این نداشته باشید چیزی از این توقیف نخواهد شد

عباس جاوید

جناب آقای عباس جاوید :

سلام
ملاک توقیف اموال غیر منقول اشخاص، ثبت اموال از طریق اداره ثبت و اسناد رسمی می باشد
اگر اموال از طریق رسمی به نام شما نباشد و استعلام اداره ثبت مشخص شود اموال بنام شخص ثالث می باشد نمیتوان ان اموال را در صورت بدهکاری شما توقیف کرد
و اموال غیر منقولی که بصورت عادی به نام اشخاص میباشد قابل توقیف نیست مگر اینکه مستنداتی دال بر مالکیت ارائه دادگاه داده شود
با این توضیحالت انتقال اموال به نام همسر در صورت رسمی بودن غیر قابل توقیف می باشد
و در صورت انتقال بصورت عادی و عدم استعلام هم غیر قابل توقیف می باشد
ولی اگر معامله صوری و به قصد فرار از دین و در مدت زمان بعد از صدور رای قطعی باشد امکان ابطال اسناد انتقالی وجود دارد.