مشاوره حقوقی رایگان - آیا ادعای عدم اصالت اسناد استناد شده در شورای حل اختلاف در تجدیدنظر امکان پذیر است؟

با سلام و ضمن تشکر از زحمات شما
شخصی در شورای حل اختلاف بعنوان عضو هیئت مدیره مجتمع مسکونی از بنده شکایت کرده است. در اولین جلسه رسیدگی در شورا سندی بعنوان صورتجلسه انتخاب بعنوان عضو هیئت مدیره ارائه نموده که بعداً متوجه شدم ساختگی است و امضاهای آن تکراری است و به شورا اعلام کردم که گفتند رای صادر شده و باید در جلسه عنوان میکردی. در حال حاضر رای صادر شده و قابل تجدید نظر خواهی است. آیا میتوانم در تجدید نظر که دادگاه عمومی است درخواست رسیدگی به اصالت سند به دلیل امضاهای تکراری و تاریخ ساختگی نمایم؟ ضمناً رونوشت این سند در پرونده شورای حل اختلاف برابر اصل نشده است.
سپاسگزارم

پاسخ ها :

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

در اعتراض ایراد کنید اگر رسیدگی نشد میتوانید پرونده ی جدید با موضوع جعل و استفاده از سند مجعول مطرح نمایید

پرسشگر :

سپاسگزارم

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام در جلسه اول میتوانستید ولی عنوان کنید شاید بپذیرند