مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن زمین اصلاحات ارضی

با درود بر دیدبانان ودرود بر مردان قانون
به نام خدا
بنده پدر بزرگم صاحب و خان شهر کرمانشاه بودند و درسال 1342-40
در اصلاحات ارضی تمام زراعی ها رو گرفتند که بعد درصدی رو برای صاحبان زمین دار وخان ها درنظر گرفتند که متاسفانه بزرگوار در همون سال دق کردند
و
اکنون بنده نوه پسری که تمام وکالت ها ی وراث و انحصارورثه رو انجام دادیم
و
در این مراحل بعدی میبایست از وکیل متخصص کمک بگیریم لذا تقاضای
کمک یا معرفی وراه کار استدعا دارم
امیدوارم در تمام مراحل پیروزی از آن تک تکتون باشه بدرود

پاسخ ها :

مقصود  درويشي ديوانمراد

جناب آقای مقصود درويشي ديوانمراد :

درود بر شما
بهترین راه مراجعه به یک وکیل متخصص ملکی. به همراه تمامی مدارک و مستندات مثبت مالکیتی .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای أخذ وکیل بهتر است از گزینه مربوطه در سایت بهره‌مند شوید.